sunnuntai 13. lokakuuta 2019

viime viikon tärkeimmät ja oivalluksia palautumisesta

Moi! Täällä ollaan taas. Kolmas rauhallinen viikko ja nyt alkaa tosiaan tuntumaan, että palautuminen on käynnissä ja sekä keho, että mieli alkaa päästää irti kovista treeneistä ja lepo alkaa tuntumaan hyvältä.
Ensimmäisellä ylimenoviikolla oli vaikeaa ja koin huonoa omaatuntoa siitä että en treenannut ja olin täysin varma, että kunto putoaa pohjalukemiin. Toisella viikolla aloin tottumaan vähitellen , eikä tuntunut enää pahalta. Viime viikko, eli kolmas viikko onkin mennyt tosi hyvin. Olen kuunnellut podcasteja palautumisesta ja huomasin, että ekalla viikolla suoritin palautumista ja nyt olen oikeasti rentoutunut ja olen antanut itselleni luvan relata ja palautua kunnolla.
Tuntuu tosi hyvältä huomata, että nautin lepäämisestä, kehonhuollosta ja rauhallisemmasta liikunnasta. Olen siis aikalailla valmis palaamaan treeneihin peruskuntokauden kimppuun. Kropan kuunteleminen on tosi vaikea asia, sitä opettelen edelleen. Haluan oppia tuntemaan merkkejä mitä kroppa ja mieli antaa. Tää rauhoittaminen on tehnyt hyvää, oon huomannut, että todellakin olen kaivannut rauhallisempaa menoa. Toisaalta on tosi kiva päästä taas treeni rytmiin kiinni ja rakentamaan vieläkin parempaa kuntoa ja kestävämpää kroppaa.
Tässä menneen viikon tärkeimmät;
Maanantai: 25 min venyttely
tiistai: sauvakävelylenkki mäkisissä hakunilan maastoissa 6.6km 1h3 min

kotona vielä 15 min core ja kyykkytreeni.


keskiviikko: 15 min kävely osan työmatkaa, illalla syvävenyttely 1h
torstai : 25 min kävely osan työmatkaa
perjantai : opaslenkki 5.7km 51 min.

Illalla vain elämää ja herkkuja (tää vain elämää kausi on niin hyvä!)
lauantai: nukuin pitkään ja venyttelin dynaamisia venytyksiä ja avaavia liikkeitä, sen jälkeen 20 min hiit treeni.
  Illalla tavattiin kavereita ja käytiin vanhempieni luona saunassa. Kotona ajoissa ja rauhaisaa lötköttelyä koko loppu ilta. Into koira tuli yökylään myöhään illalla.
sunnuntai: into herätteli kahdeksan jälkeen ja lähdin sen kanssa pikku 15 min aamukävelylle. Päivällä 2h25 min n. 11km kävely kalkkiruukin luontopolulle.




Kaksi koiraa ja kaksi naista, hyvä kombo. Oli kiva lenkki ja ihana syksyinen ilma. Loppuilta rentoilua.
Tässäpä nää . Ensi viikolla pidän pari päivää syyslomaa ja se tuntuu jo valmiiksi kivalta. Nyt on mentävä nukkumaan , huomenna aamuvuoroon töihin.
Kivaa viikkoa sulle!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

olis mukavaa saada kommentteja!