maanantai 9. joulukuuta 2019

joululahja vinkkejä liikkuville osa1

Moi! Mun syksy on mennyt niin penkin alle, että melkein naurattaa..Ihan kokoajan on jotain . Oon yleisesti ottaen saanut kuitenkin jollain tavalla liikuttua, juostuakin , vaikkakaan nyt pariin viikkoon en ole juossut juoksijan polven takia ollenkaan. Viime viikon lopussa iski kurkkukipu ja sitä poden edelleen. Nyt ei sitten liikuta yhtään. Vähän venyttelyä kyllä, koska mun kroppa menee niin totaalijumiin makaamisesta.
Mutta tää on juoksublogi , eikä mikään alatisairaan valituskanava.. Niimpä yritän kirjoitella muistakin asioista vaikka itse en voikaan tällähetkellä liikkua niin kuin haluaisin.
Olen tehnyt aiempinakin vuosina pientä vinkkilistaa mitä voisi hankkia juoksevalle/liikkuvalle joululahjaksi, eli tässä tulee vinkkejä joulupakettiin, joos vielä on lahjoja hankkimatta.
Lahjakortit toimii aina, välillä tuntuu ehkä vähän tylsiltä, mutta esim xxl tai stadiumin lahjakortti ilahduttaa varmasti saajaansa ja silloin voi hankkia just sitä mitä haluaa.Myös urheiluvaatteisiin erikoistuneet firmat on hyviä, esim https://www.yvette.fi/ on ihana, löytyy paljon vaihtoehtoja ja kokoja. Martinan mallistostakin löytyy vaikka mitä! Toinen kiva on https://www.bombom.fi/Treenivaatteet , jos pitää väreistä, tää sopii hänelle! Myös kokoja löytyy todella paljon.
Lahjakortit johonkin hoitoon toimii aina! Esim hierontaan , kiropraktikolle, jalkahoitoon, oseopaatille yms. Kaikki ei tykkää kaikesta, eli vähän pitää tietää ihmisestä ennenkuin tällaisen antaa. Monissa paikoissa on monenlaisia palveluja tarjolla , esim hierontaote
heiltä löytyy useita toimipisteitä ja hieronnan lisäksi fysioterapiaa, osteopatiaa yms. Olen käynyt malmilla ja tikkurilassa hieronnoissa ja pitänyt kovasti. Viime viikolla olin ekaa kertaa Osteopaalilla, Ninni ottaa vastaan herttoniemessä ja malmilla. Ekan kerran perusteella voin suositella osteopatiaakin, oli miellyttävää ja tuntui tehokkaalta. Myös Rela-hierojat paikkoja löytyy monista paikoista ja heilläkin erilaisia palveluita, kokemusta löytyy vallilasta ja itäkeskuksesta josssa olen saanut asiantuntevaa hierontaa. Jalkahoidossa en ole ollut, eli en voi suositella ketään, mutta varmasti löytyy paljon erilaisia vaihtoehtoja. Myös lahjakortit valmennuksiin tai vaikka laktattitestiin on hyviä https://www.tesku.fi/ järjestää testauksia ainakin. Jos on kiireinen tai vaikka laiska lähtemään muualle liikkumaan niin kotona tehtävät jumpat sopii tosi hyvin! treenaakotona.com on mulle tuttu jo muutaman vuoden ajalta ja mulla on ollut ilo tehdä yhteistyötä heidän kanssaan. Heidän valikoimansa on laaja ja monipuolinen, kaikille löytyy jotain. Myös https://www.fitverstas.com/ löytyy kaikenlaista .Pt Anna on myös Fit verstaan kautta ja olen sieltä ostanut joskus joitain ohjelmapaketteja, heilläkin paljon vaihtoehtoja.    Osallistuminen johonkin tapahtumaan on varmasti kiva myös ja toimii motivaattorina, toki täytyy tietää onko henkilö halukas osallistumaan juoksutapahtumiin yms ja onko ajankohta hyvä. https://helsinkicityrunningday.fi/



on mun suosikki tapahtuma ja saan tehdä heidän kanssaan yhteistyötä. Hcrd järjestetään 16.5 2020 ja siellä on tosi paljon vaihtoehtoja mmatkoihin. 1km lasten minimaratonista 5km kävelyyn tai juoksukisaan ja maraton, maratonviesti, puolimaraton ja mun tänä vuonna juoksema double, sekä puolikas, että kokonainen maraton samana päivänä. Löytyy siis jokaiselle jotain. Esim maraton viesti olisi perheelle/suvulle/kaveriporukalle mahtava lahja! 4 ihmistä etenee omalla vauhdillaan 10.5km matkan , eli yhteensä maratonin.
Tietysti itsetehty lahjakorttikin on mahti idea! Esim yhdessä vaeltamaan tai sauvakävelylle yms tai vaikka lupaus lapsenvahdiksi, että vanhempi pääsee urheilemaan. Koko perheelle vaikka viikonloppu jossain urheilukeskuksessa tai kylpylässä toimii varmasti.
Myös spotify on kiva lenkeillä, voi kuunnella musiikkia tai podcasteja. Äänikirjat toimii myös, esim bookbeat
Tässä ensimmäinen osa lahjavinkkejä, toinen osa tulee parin päivän sisällä, siinä täsmä vinkkejä hankintoihin. Kivaa viikkoa! Joko lahjat on hankittu?.

2 kommenttia:

  1. Vietin juuri synttäreitä ja paras lahja oli, kun iskä vei Intersportiin valitsemaan tarpeellisia talvijuoksuvaatteita, mukaan tarttui lämmin takki ja sukkia. Pieni etukäteisjoulu siis. :) Tässä oli kaikki oikein hyviä vinkkejä, mainittakoon Spotify, joka vauhdittaa omia lenkkejä ihan korvaamattomasti. Itse en ole vielä ehtinyt jouluostoksille eikä lahjojen saajissa ole valitettavasti yhtään juoksijaa, vaikka niin mielelläni hankkisin juoksuaiheisia lahjoja. :D

    VastaaPoista
  2. En mäkään oo vielä kauheesti mitään hankkinut. Aika vähän yritänkin hankkia. Lahjakortit toimii hyvin. Ja muutama pieni lahjakin tietty. Mulla vähän sama,vei oo paljon juoksevia kavereita, mutta sopii nää monet muillekin.onnea synttärin johdosta!

    VastaaPoista

olis mukavaa saada kommentteja!