maanantai 9. maaliskuuta 2020

Vauhti päällä joka säällä, viime viikon tärkeimmät

Moi! Täällä sitä taas ollaan.treenit on sujuneet hyvin. Mun on tarkoitus lisätä treenejä maltillisesti. Viime aikoina oon juossut noin 100- 120km kuukaudessa eli n. 25-35 km viikossa. Nyt olisi tarkoitus juosta n. 35-50 km viikossa ja huhtikuussa mahdollisesti pari viikkoa, joissa juoksen enemmän. Toki myös kevyempiä viikkoja pitää olla, ettei paikat hajoa. Tässä viime viikon tärkeimmät:
Maanantai: 10km sauvakävely Sannan kanssa.
Tiistai: naistenkympin yhteislenkki Myllypurosta. 1h2min 8.44km hölkkä, muutamalla kävely pätkällä.
Keskiviikko: aamulenkki. En meinannut jaksaa herätä ja kun lopulta kiskoin itseni sängystä, jouduin typistämään lenkkiä. Sain kuitenkin lähdettyä lenkille. Alkuun ja loppuun rauhallisempaa ja 6x1min vedot 1min hölkkäpalautuksilla.
Oikein hyvä treeni. Illaĺla 30 min venyttely
Torstai: vedin työporukalle jumpan. Alkuun 22min kävely ja sisällä dynaamisia venytyksiä, keppijumppaa ja lihaskuntotreeni. Yhteensä 1h. Kotona 20 min venyttely.
Perjantai: menin suoraan töistä Arkiwellness juoksukouluun. Sain osallistumisen HCRDn kautta. Tehtiin koordinaatioita, tekniikkaa , muutama veto ja venyttelyä.

Kivat treenit.
Lauantai: aamulla heräsin hyvissä ajoin , join kahvit ja tein muutaman liikkuvuusliikkeen. Ilma oli tosi hyvä, pikku pakkanen ja aurinkoista.  Juoksin alkuun ja loppuun kilsan rauhallisempaa ja treeninä rennon kovaa 8km. Kulki yllättävän helposti. Nopeat kilsat 5.35- 5.57min km välissä

. Sykkeet pysyi maltillisia ja fiilis oli hyvä! Käytiin siskolla kylässä ja loppu päivä kotona.15 min rullailu illalla
Sunnuntai: HCRD yhteislenkki pirkkolasta
.  Vedin rauhallisinta vauhtiryhmää. Kiva porukka ja leppoisa tahti. 7.95km 59min. Jatkettiin Siljan ja Tiinan kanssa lenkkiä ihanassa auringon paisteessa . Käytiin munkkikahvilla Maunulan majalla ja jatkettiin rauhallista etenemistä. Yhteensä 19.23 km 2h31min
. Huippu lenkki! Illalla 20 min venyttely.
Aika liikunta painotteinen viikko! Treenit kulki ja fiilis oli hyvä! Mites sun treenit on sujuneet?  Saako aurinko sutkin liikkeelle?
Nyt mun täytyy lähteä nukkumaan, meinasin jumpata aamulla.
Kivaa viikkoa sulle!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

olis mukavaa saada kommentteja!