maanantai 6. huhtikuuta 2020

Vähitellen liikkeelle, miten olen malttanut?

Moikka! Täällä taas! Tänään palasin töihin kolmen viikon sairasloman jälkeen. Voimat alkaa palailemaan ja mieli virkistymään. Vielä ei ole kummoisempaa kerrottavaa liikunnan saralla, mutta vähän olen jo päässyt alkuun.
Viime viikon tiistaina loppui kolmas lääkekuuri ja maanantaina alkoi ekaa kertaa tuntumaan siltä, että tästä parannutaan.  Aloin vähitellen venyttelemään ja verryttelemään. Kroppa oli kyllä tosi jumissa.
Torstaina kävin ekan pitemmän lenkin, jopa 2.6km ! Käveltiin hoitokoiran kanssa rauhassa metsässä ja aikaa kului 45 min.
Mäet vähän yskitti ja puuskututti , muuten tosi hyvä tunne ja ihanaa oli ulkoilla! Perjantaina kävelin pari lenkkiä ja päätin tavoitella joka päivä vähintään  8000 askelta,mikä on normitilanteessa helppo, mutta nyt siihen saa tehdä töitä. Mutta jos olo tuntuu huonolta tai väsyn liikaa, en tietenkään tuijota kelloa vaan lepään.
Ihanat keväiset säät ja maltillisen pituiset kävelyt



muutaman kerran päivässä on saanut mut pääsemään helposti askeltavoitteeseen ja ylittänytkin sen. Mieli piristyy ja voimat lisääntyy selvästi! Nyt pitää vaan malttaa. Jatkan kävelyitä ja venyttelyä ja lisään tällä viikolla lihaskuntoa, rauhassa, mitään hiit treenejä en vedä. Juoksulenkkien aika ei ole vielä, mä ehdin kyllä.
Mites sulla menee?
Kivaa viikkoa! Mä palaan pian😊

2 kommenttia:

  1. Täällä mökillä järvenrannalla painetaan etäopintoja. Teen joinakin päivinä taukojumpaksi yliopiston lähettämää hartiajumppastriimiä, se tekee hirveän hyvää kropalle istumisen lomassa ja tykkään myös siitä, että karanteenissakin yliopisto pyrkii pitämään yhteisöllisyyttä yllä. Säännöllinen lenkkeily tuntuu entistäkin tärkeämmältä, kun juuri missään ei tule nyt käytyä eikä ole mitään kummempaa ohjelmaa. Ihan mukavasti siis menee kaikin puolin tilanteeseen nähden, ainoa harmittava juttu on ettei blogia meinaa saada kirjoitetuksi, kun opintoja varten pitää kirjoittaa niin paljon kaikenlaista. Siinä kohtaa kun saa päivän työt valmiiksi, ei yhtään jaksaisi istua vielä läppärin ääressä kirjoittamassa blogitekstiä!

    Hyvä, että oot paranemassa ja annat oman voinnin määrätä tahdin. Sä todellakin ehdit kyllä vielä juosta, varsinkin kun kaikki tapahtumat siirtyi. :D

    VastaaPoista
  2. Teidän mökkimaisemat näyttää tosi kivoilta! Tässä alkaa tuntumaan melko normaalilta.onneksi olen malttanut.

    VastaaPoista

olis mukavaa saada kommentteja!