keskiviikko 27. toukokuuta 2020

Jos maraton peruuntuu, järjestä oma!

Moikka! Kesäkelit on saapuneet ja fiilis on tosi hyvä. Treenit on sujuneet hyvin. Nyt tosin on pitänyt rauhoittaa menoa, kun juoksen lauantaina omatoimimaratonin.
Päädyin järkkäämään oman maratonin, kun kaikki tapahtumat peruuntui keväältä. Kaksi kaveria on ilmoittautunut mukaan maratonille ja kaksi toiselle puolikkaalle. Oon suunnitellut suurinpiirtein lenkin. Teen lisälenkin jos jää vajaaksi. Aika hyvin tiedän, miten reitin kierrän. Aloitetaan Hakunilan urheilupuistolta ja juostaan kuusijärvelle, siitä ohi nikinmäkeen päin ja käännös. Sain kaverin pitämään juomapistettä kuusijärvelle, eli n 10km kohdalla eka juomapiste. Siitä juostaan meille kotiin, eli n 20km kohdalla seuraava juomapiste, tai sitten juostaan kuusijärvelle, juodaan, juostaan meille, juodaan ja juostaan lisälenkki ja juodaan vielä urheilupuistolla josta starttaa toinen puolikas. Mietin vielä tarkempaa suunnitelmaa. Katselen säätiedotusta ja jos on kuuma, pitää suunnitella useampi juomapiste. Tekee mielummin lyhyempää rinkula, että saa juoda useammin. Toinen reitti lähtee toiseen suuntaan, suunnataan suurmetsän kautta tapuliin ja metsän( hiekkatie) kautta töyrynummeen ja siellä juodaan mun siskon luona ja takas Hakunilan suuntaan. Tällekin pätkälle yritän keksiä lisäpisteen jos päivä on kuuma.
Aika kiva fiilis suunnitella reittiä ja juomapisteitä. Tykkään tapahtumista, eikä tää korvaa niitä, mutta saan juosta maratonin kuitenkin, kun olin niin suunnitellut. Oli myös kiva, että sain pari kaveria innostumaan mukaan. Nyt on vähän allergia oireet pahentuneet ja Toivon, että ne hellittäisi ennen lauantaita.
Oon lisännyt vähän hiilareita ja yrittänyt juoda enemmän kuin normaalisti. Huomenna vielä vähän enemmän hiilaria ja juomaa ja pe normaaliin. Paitsi illalla ruuaksi pizzaa tai hampurilaista tms ja karkkia tai sipsiä. Näin oon yleensä tankannut,  paitsi nyt en ole niin paljon lisännyt hiilaria, se on vaan jäänyt.
Tällä viikolla tein lihaskuntotreenin maanantaina , tiistaina juoksin opaslenkin sokean ystävän kanssa rauhassa rupatellen, 7.75km 1h4min
. Keskiviikkona, eli tänään juoksin 5.2km jossa oli myös 4x200m ja 5x100m rennon kovaa
.  Huomenna, torstaina kävellään työporukan jumpparyhmän kanssa ( ekat treenit koronan jälkeen)malmin lentokenttä ympäri ( työpaikalta siirtymien kanssa vajaa 10km) perjantaina Huolman kehoa ja otan rennosti. Maratonin oon ajatellut fiilistellä. Ei siis aikapaineita. N. 5h haarukkaan mahdollisesti, mutta hitaamminkin jos tarve.
Tällaiset suunnitelmat täällä, miten sulla menee?
Kivaa loppuviikkoa, palaan pian!

2 kommenttia:

  1. Ihanaa että sulla on niin sitoutuneita ystäviä että pitävät teille juomapistettä! Hyvää maratonia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! On todella ihanaa😊minä, mun sisko ja yksi kaveri, järkättiin pisteet!

      Poista

olis mukavaa saada kommentteja!