Lukijat

sunnuntai 9. elokuuta 2020

uusien lajien testausta : sähköfätillä hyvinkäällä

Moi! Enää viikko masokistin unelman 100km, hui! Nyt enää pieniä lenkkejä kävellen ja juosten. Niinpä tähän väliin sopi erinomaisesti sähköpyörälenkki.                        

Varasin opastetun yhteisajelun Sveitsi rent kautta ja kyselin blogin Facebookissa ketkä lähtisivät mukaan. Saatiin 5 ihmisen porukka kasaan ja eilen lähdettiin innokkaina matkaan. Saatiin tarjous 2 tunnin opastetulle ajelulle 50e/henkilö. Sonja, toinen omistajista oli kokoajan meidän käytössämme ja oli suunnitellut reitin. Alkuun säädimme penkit oikealle korkeudelle ja kuuntelimme ohjeistukset, miten pyörät toimii. Pyörät oli todella hienot suomalaiset helkamapyörät.  Pyörässä oli 10 vaihdetta ( muistaakseni) ja 3 erivahvuista sähköavustusta. Eco, jolla sai vähän apuja, trail jota käytin enimmäkseen toi vähän enemmän apuja ja boost joka teki jyrkistäkin ylämäistä nautinnollisia. Polkea siis piti, pyörät ei kulje itsestään, mutta kun polkee, valittu avustus helpottaa ja keventää kulkua. Olin kertonut etukäteen, että olemme aloittelijoita ja haluamme helpon reitin pienillä haasteilla.                       

Hyvinkään Sveitsin metsiköt on mulle ihan uusia ja oli ihanaa vaan mennä kokeneen oppaan perässä. Mentiin hiekkaa, polkuja, suota yms. Ei mitään liian vaikeaa, mutta jännää ja vaihtelevaa.
Pysähdyttiin juomaan pari kertaa, koska oli kuuma. Käytiin myös uimassa kauniilla lammella jossa olisi ollut grillausmahdollisuuskin. 2 tunnin ajelulla edettiin 20km. Todella hauska ja mukava kokemus!! Meinaan järkätä alkusyksyyn vielä uuden tällaisen reissun ja mukanani ollut 17v poikanikin suunnittelee reissua kavereiden kanssa. Lähtö on siis hotelli Sveitsin läheltä ja autot saa hyvin parkkiin. Vantaalta Hyvinkäälle ajoi 45 min ja oli kyllä kiva tutustua uusiin kauniisiin maastoihin pyörän päältä. Suosittelen lämpimästi! Sveitsi rentiltä voi vuokrata  paksurenkaisia fätti pyöriä ilman sähkoavustusta tai avustuksella ja myös pyöräkärry lapsen kuljetukseen löytyy. Voi lähteä itse etsimään reittejä tai ottaa oppaan nii kuin me. 

Nyt minulla on mahdollisuus antaa teille ale koodi. Eli koodilla juoksujalkavipattaa saatte alennusta 15% normaalihinnoista. Varaa elokuun aikana, pyöräily voi olla myöhemminkin. 

Oli tosi kiva päivä! Vaihtelua normitreeneihin ja kyllä tuossakin sai liikuntaa, ei nämä mopoja kuitenkaan ollut. Ootko kokeillut paksurenkaisia pyöriä? Entä sähköpyöriä?                                               

Nyt lähden ruuanlaittoon🙂 kivaa viikkoa sulle, palaan pian! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

olis mukavaa saada kommentteja!

peruskuntokausi käynnissä, viime viikon tärkeimmät

 Moi! Mulla on pientä blogin kirjoitus vaikeutta ollut viime aikoina. Välillä päätän aiheen ja innostun, joo tosta mä kirjoitan, mutta sitte...