Lukijat

keskiviikko 23. syyskuuta 2020

hcr puolimaraton reilun viikon päästä, viimeisiä treenejä viedään

 Moi! Täällä taas ollaan. Palautuminen on edennyt hyvin, olen antanut kropalle aikaa. Tasan 5 viikkoa 100km juoksun jälkeen jalat tuntui 10km lenkillä normaaleilta. Mulla on tuntunut väsymystä jaloissa enemmän ja vähemmän joka lenkillä masun jälkeen. Sitten sunnuntaina repäisin kaksi erilaista treeniä peräkkäin ja kyllä taas oli koivet väsyneet, mutta se oli ymmärrettävää. Fiilis oli kuitenkin mainio, eli ei pieni väsymys haitannut.

Olin järkännyt sunnuntaille sähköfätti pyörä retken opastuksella Hyvinkäälle. Olin tuolla jo tokaa kertaa, koska ekasta kerrasta jäi niin mainio olo. Meitä oli 9 pyöräilijää, osa ekaa kertaa ja muutama vähän kokeneempi. Ilma oli kaunis, eikä ollut niin kuraista kuin monina sateisina päivinä oli ollut. Olin pyytänyt aloittelijoille sopivaa reittiä, mutta sanoin, että pientä haastetta saa olla. Reitti oli osin sama kuin edellisellä kerralla, eli mukavan vaihteleva ja kaunis.Lyhyet mutaiset suopätkät toivat haastetta ja sydämentykytyksiä, mutta ei liikaa. Kaikki viihtyivät hyvin ja iloinen porukka poistui hyvinkään Sveitsistä 2h pyöräilyn jälkeen. Mulle toi hyvinkään Sveitsin alue on tuntematonta, olen nyt käynyt siellä 2 kertaa. Siellä on kyllä mahtavat ulkoilumaastot! Niin kaunista ja haastetta löytyy niitä kaipaaville. Pitää kyllä mennä tuonne uudelleenkin tutustumaan paikkoihin. Ja toi sähkö fättipyöräily on kyllä kivaa! Noi helkaman pyörät maksaa 3000e eli muutaman kerran vuodessa voi hyvin maksaa muutaman kympin vuokrasta ja pääsee ajamaan huolletuilla pyörillä. sveitsirent tuolla on tosi hyvä palvelu ja hyvä kalusto, suosittelen! 

Iltapäivällä oltiin sovittu 3h rauhallinen polkujuoksulenkki. ei sitten jaksettu ihan 3h , mun jalatkin oli ihan löperöt. 2h oli sopiva.


12km vaihtelevassa maastossa sipoonkorvessa. Kummallakin lenkillä oli porukkaa mukavasti. ihanaa kun oon saanut kivoja liikkuvia kavereita ja uusiakin tuttavuuksia ilmestyy välillä mukaan. Yksin olisi niin tylsää taivaltaa kaikki lenkit. Uusien lajien kokeilukin on ollut tosi kivaa porukassa. syksyllä on vielä luvassa yksi sähköpyörälenkki, ollaan suunniteltu 3-4h lenkkiä . Seuraa Juoksujalkavipattaa fb niin löydät tapahtumat. Hölkkiä ja kävelyitä sinne ilmestyy useamminkin.

Alkuviikko on mennyt leväten ja kehoa huoltaen.Tiistaina juostiin Amandan kanssa rauhallinen höpöttelylenkki 8.7km 59 min.

Ja tänään keskiviikkona otin pitkät päiväunet ja sen jälkeen tampattiin kävellen (mulla oli sauvat) hakunilan urheilupuiston mäkiä.

5.8km 1h4min. Vielä pienet kehonhuollot ennen unille menoa. Tässä on enää reilu viikko hcr puoli maratoniin, eikä mitään isompia enää ehdi tehdä. Palautuminen on vielä kesken ja aikatavoitteita ei ole, eli fiiliksellä mennään. Jonkun vauhtitreenin teen vielä ja muutaman lyhyemmän rauhallisemman lenkin .

Ootko tulossa hcrd.lle?Mikä matka? jouduitko muuttamaan, tai halusitko muuttaa matkaa toukokuulta? Mun piti ensin mennä maratonille, sitten doublelle ja nyt päädyin puolikkaaseen. Ihanaa kun hcrdllä löytyy vaihtoehtoja matkoista.

Nyt menen venyttelemään. Kivaa viikon jatkoa sulle, palaan pian!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

olis mukavaa saada kommentteja!

peruskuntokausi käynnissä, viime viikon tärkeimmät

 Moi! Mulla on pientä blogin kirjoitus vaikeutta ollut viime aikoina. Välillä päätän aiheen ja innostun, joo tosta mä kirjoitan, mutta sitte...