maanantai 3. toukokuuta 2021

huhtikuun juoksukilsat, miten meni?

 Moi! viimeksi fiilistelin ihania säitä ja nyt onkin ollut kylmää ja epävakaista, mutta tälläista kevät on.

Aamulenkeillä on taas tarvinnut talvijuoksuhousuja ja tuplapaitoja. Mutta kyllä se taas lämpenee.

Asetin tavoitteeksi 200km juoksua huhtikuussa. Meinasi tulla kiire, mutta kyllä se meni rikki ja 200.3km tuli huhtikuun kilsoiksi. Kävelyä tuli 39km ja lihaskuntoa ja venyttelyäkin mukavasti. Juoksin keskimäärin 4 lenkkiä viikossa ja yhden pitkiksen



ja yhden vetotreenin


. Juoksu on sujunut hyvin ja kilsat kertyi melko kivuttomasti. Viikko sitten tajusin, että kilsoja puuttuu 28 ja päiviä on jäljellä 5. Siinä sai vähän tehdä hommia, että sai ne kasaan, kun arkena on niin paljon muutakin.

Toisaalta taas huomasin, että kun suunnittelee treenit etukäteen ne tulee tehtyä ja tein kahtena päivänä aamu ja iltalenkit. Noi sopii mulle, en siis juokse mitään pitkiä vaan esim 6km aamulla ja 5km illalla. Sitten jää mahdollisuus lepopäiviin eikä kuormita liikaa. 

Juoksin yhden kovemman kympin ja pisin lenkki oli 33km ja vähän reilu 4h



Koordinaatioita tein 2 kertaa ja  erilaisia intervalleja viikottain. tosi tyytyväinen kuukauden juoksuihin ja liikuntaan muutenkin. Koordinaatioita yritän tehdä useammin, muuten näin on hyvä. 

Nyt toukokuussa kilsoja kertyy maltillisemmin , kun pitää himmailla ensi viikolla ennen 15.5 omatoimiultraa. Juoksen silloin virtuaali hcrd.ssä maratonin ja 5km ja vähän ylimääräistä. Meillä on Mian kanssa tarkoitus juosta 7 tuntia ja vähintään 50km. Ton pitkän matkan jälkeen pitää ottaa rennosti ja lisäillä vähitellen kilsoja vasta kesällä kun olen kunnolla palautunut.

Eli hyvät fiilikset huhtikuusta! Kroppa tuntuu hyvältä ja juoksu kulkee. Kiva päästä testaamaan pitempää matkaa.

Miten sun treenit on sujuneet? Onko tavotteita nyt keväälle? Mä meen nyt venyttelemään ja nukkumaan. Kivaa viikonjatkoa! Mä palaan pian!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

olis mukavaa saada kommentteja!