maanantai 31. tammikuuta 2022

Uusi ohjelma ja treenit kohti Hcm maratonia käyntiin

 Moi! Vuoden repaleinen alku, flunssa ja siitä parantuminen on vaikuttanut siihen, ettei oo huvittanut kirjoittaa, eikä oo ollut oikein asiakaan. No pienen alakulon jälkeen ollaan taas täällä ja takas treeneissä. Aloitin viime viikolla Jalanjälki juoksuvalmennuksen etänä. Sain kuukauden treenit sähköpostiin ja viestitellään valmentajien kanssa wattsupissa ja puhuttiin treenien alussa myös puhelimessa Juuso Simpasen, mun pääasiallisen valmentajan kanssa ja sain kysellä uudesta ohjelmasta ja kertoa omista tavoitteista ja haaveista ja treenihistoriastani. Tää tuntuu hyvältä ja oon taas täynnä intoa! Eka viikko oli vielä melko helppo, mutta tästä se kiristyy,kohti hcm maratonia mennään! Tässä seuraavaksi viime viikon treenit:

Ma: 2.5km kävely ja 25minuutin lihaskuntotreeni 



Ti: aamulla 40 min venyttely, iltapäivällä rauhallinen juoksulenkki 48minuuttia ja lopussa 8x 15s spurtit loivaan ylämäkeen, yht 6.5km




Ke: lasten liikkarien veto 2x45min ja sen jälkeen 17min loikka ja hyppytreeni ja spurtteja hakunilan kalliosuojassa.



35min venyttelyt

To: aamulla 25min venyttely ja liikkuvuustreeni ja illalla 50min yinjooga

Pe: aamulla 16min lihaskunto ennen töitä. Illalla 20min venyttely. 

La: yhteislenkki Leppävaarasta. Järkättiin yhdessä Lenkillä blogin Elinan kanssa pitkis. Tällä kertaa sain olla peränpitäjänä ja mennä Elinan suunnitteleman reitin mukaan. Kiva porukka ja hyvä keli ennen lumimyräkkää.  Juostiin Leppävaarasta malminkartanon huipulle ja takaisin. Yhteensä 1h57min 15.7km.




Illalla 45min venyttely. 

Su: kova myräkkä ulkona ja mä päädyin kotijumppaan. Tein tunnin erilaisia cardio treenejä lessmills palvelusta.



Todella kova hiki! Illalla 20min venyttelyt. 

Hyvä treeniviikko! Olin jonkin aikaa  vähän väsähtänyt, eikä mikään kiinnostanut, mutta nyt on taas kiva treenata kunnolla ja tavoitteellisesti, toisaalta lepokin on tehnyt hyvää. Mites sun treenit on sujunut? Mä palaan taas, nyt pitää vähän venytellä ennen nukkumaan menoa. 


 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

olis mukavaa saada kommentteja!